Tralla

Multi Trolley – en tralla som gör din flytt enklare

Söker du efter en innovativ tralla som sparar tid och arbetskraft? Multi Trolley är precis som namnet antyder, en multifunktionell lastvagn som förenklar flytten av tunga föremål. Skrivbord, byggskivor, soffor, bokhyllor och andra otympliga objekt blir nu lekande lätt att flytta! Montera endast vagnen på objektet, tippa ner det och rulla iväg föremålet. En metod som bara måste upplevas.

 

Vår prisbelönade tralla används i många olika branscher

När du vill ha en unik tralla som gör flytten smidigare är Multi Trolley perfekt. Trallan är utvecklad av grundaren Peder Jensen som såg ett behov av ett smidigt och ergonomiskt transportsätt. Multi Trolley används i sjukvården, på universitet, stora företag, hotell och andra branscher. Beställ en Multi Trolley redan idag!

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som underlättar flytt av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley bordsvagn med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt