En transportkärra som gör din vardag lite enklare

Multi Trolley är en transportkärra som inte liknar någon annan. Multi Trolley bygger på en patenterad metod som innebär att en person kan göra två personers jobb och samtidigt arbeta både säkert och ergonomiskt. Slutresultatet blir faktiskt en lite enklare vardag – något som är svårt att uppnå med en vanlig transportkärra.

En patenterad metod – så här funkar den

Grunden för Multi Trolley är att transportkärran fästs vid de föremål som skall flyttas. Tack vare de flyttbara stolparna som vi är ensamma om, kan vagnen enkelt fästas vid de flesta föremål. Nästa steg är att vända både föremålet och transportkärran 90 grader. Då blir det i regel lätt att ta sig fram genom trånga utrymmen och dörrar. Med vår unika Multi Trolley-metod jobbar du snabbt och effektivt samtidigt som du är rädd om din egen rygg.

Spar tid och pengar med en vår smarta transportkärra

Våra nöjda kunder finns inom många områden – exempelvis skolor, sjukhus, hotell, inredningsföretag och en lång rad andra verksamheter Den gemensamma nämnaren är att de alla flyttar en hel del stolar, bord, sängar, skåp eller andra otympliga möbler. Multi Trolley en liten investering som betalar sig snabbt – främst för att vår transportvagn spar tid, men också för att den bidrar till lägre sjukfrånvaro och minskade belastningsskador.

En transportkärra som ger ökad lönsamhet för dig i flyttbranschen

Driver du ett flyttföretag kan Multi Trolley hjälpa dig att ta hem fler lönsamma jobb. Eftersom att en person ofta kan utföra två personers jobb, kan du lämna mer konkurrenskraftiga offerter utan att behöva kompromissa med lönsamheten. Ni kan snabbare manövrera tunga föremål och samtidigt undvika skador på flyttobjekten och lokalerna.

En säker arbetsmetod för dina medarbetare

Multi Trolley är en rekommenderad arbetsmetod av EHSS (Svenska Ergonomiföreningen) och möter EU-direktivet om manuell hantering (90/269/EEC). Multi Trolley bidrar till en mer ergonomisk arbetsmiljö för alla som arbetar med tunga lyft. Genom att satsa på Multi Trolley visar du att du för dina medarbetare att du månar om deras säkerhet och arbetsmiljö.