Möbelflyttarsats

Multi Trolley är en möbelflyttarsats som måste upplevas

Multi Trolley är en anpassningsbar möbelflyttarsats som har blivit internationellt prisad. Den består av en lastvagn med stödpelare och låsningsbara hjul, som har kapacitet för upp till 250 kg. Montera endast vagnen på flyttobjektet, tippa ner objektet på hjulen, lås upp bromsarna och rulla smidigt iväg det tunga föremålet. Enkelt, säkert och effektivt!

 

Multi Trolley möbelflyttarsats används över hela världen

Vår möbelflyttarsats gör att du på egen hand kan flytta bord, bokhyllor, sängar, byggskivor och andra otympliga föremål. Designen grundar sig i 40 års erfarenhet av flyttbranschen, vilket gör att du får en ergonomisk arbetsmetod som sparar din rygg, tid och pengar. Metoden används över hela världen av företag som exempelvis Volvo och Coca-Cola, beställ hem din Multi Trolley redan idag!

Våra produkter

En revolutionerande lastvagn utvecklad av flyttbranschen

Vi på Multi Trolley är stolta över våra innovativa hjälpmedel för flytt och transport. Många av oss har själva jobbat i flyttbranschen, och känner till de behov och utmaningar som flyttarbetare möter i vardagen. Det gör att du får produkter som effektivt eliminerar tunga lyft och risken för skador. Vår vision är att alla ska använda sig av en Multi Trolley – för en säkrare och avsevärt enklare flytt.

 

Välj mellan olika lastvagnar för olika ändamål

Alla våra flyttvagnar är noggrant utvecklade för att uppfylla stränga EU-krav inom ergonomi och säkerhet. Välj mellan Multi Trolley Worker för exempelvis bilverkstäder, Dolly med gummilister som hindrar objektet från att flytta sig, eller Stepglider för flytt i trappor. Förmågan att komplettera vagnen med utbytbara delar gör att du kan flytta många typer av tunga föremål – helt själv!

 

Koppla ihop din Multi Trolley möbelflyttarsats med extra tillbehör

Förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis större hjul för ojämna underlag, extra låshandtag, eller höga och låga stödstolpar. De olika tillbehören gör att du enkelt kan anpassa vagnen efter vad du vill flytta. Läs mer på vår hemsida, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt