Möbelflyttare

Spara tid och pengar med möbelflyttare Multi Trolley

Multi Trolley är en smart möbelflyttare som gör flytten enkel och säker. Möbelflyttaren består av en lastvagn som du först monterar på föremålet du ska flytta. Tippa därefter ner lastvagnen på hjulen, lossa bromsarna och rulla smidigt iväg det tunga objektet. Skrivbord, sängar, byggskivor eller soffor – vad du än vill flytta går det som en dans. Beställ din Multi Trolley idag!

 

En multifunktionell möbelflyttare som du kan använda själv

Vår möbelflyttare har underlättat hantering av tunga möbler för människor över hela världen. Företag, kommuner, universitet, flyttfirmor och industrier använder sig av Multi Trolley. Den unika designen har fått många priser och utmärkelser, är patenterad och smidig att använda. Istället för att använda dig av flera personer för att flytta ett otympligt föremål, kan du med hjälp av Multi Trolley göra jobbet på egen hand.

Våra produkter

En revolutionerande lastvagn utvecklad av flyttbranschen

Vi på Multi Trolley är stolta över våra innovativa hjälpmedel för flytt och transport. Många av oss har själva jobbat i flyttbranschen, och känner till de behov och utmaningar som flyttarbetare möter i vardagen. Det gör att du får produkter som effektivt eliminerar tunga lyft och risken för skador. Vår vision är att alla ska använda sig av en Multi Trolley – för en säkrare och avsevärt enklare flytt.

 

Välj mellan olika lastvagnar för olika ändamål

Alla våra flyttvagnar är noggrant utvecklade för att uppfylla stränga EU-krav inom ergonomi och säkerhet. Välj mellan Multi Trolley Worker för exempelvis bilverkstäder, Dolly med gummilister som hindrar objektet från att flytta sig, eller Stepglider för flytt i trappor. Förmågan att komplettera vagnen med utbytbara delar gör att du kan flytta många typer av tunga föremål – helt själv!

 

Koppla ihop din Multi Trolley möbelflyttare med extra tillbehör

Förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis större hjul för ojämna underlag, extra låshandtag, eller höga och låga stödstolpar. De olika tillbehören gör att du enkelt kan anpassa vagnen efter vad du vill flytta. Läs mer på vår hemsida, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt