Flytta säkert själv

Flytta säkert själv med rätt hjälpmedel

Flytta säkert själv med hjälp av Multi Trolley.

Vi vill underlätta din flytt med vårt revolutionerande hjälpmedel Multi Trolley. Det går självklart att flytta säkert själv både smidigt och ergonomiskt med rätt hjälpmedel. Multi Trolley är både smidig och lätt att använda. Du behöver bara montera lastvagnen på önskad möbel och tippa ner hjulen på vagnen, låsa upp bromsarna sedan kan du rulla iväg med möbeln. Vår Multi Trolley är så smidig att du kan utföra det på egen hand.

Slipp ont i ryggen och spara din rygg i flytten

Trött på att fråga efter hjälp när du ska flytta? Slut fråga efter hjälp, vi har lösningen! Med Multi Trolley kan du flytta säkert själv och utföra allt på egen hand. Med vårt ergonomiska hjälpmedel behöver du inte flytta tunga möbler själv utan hjälpmedlet utför jobbet åt dig! Slipp ont i ryggen och spara tid med Multi Trolley. Upplev den enkla metoden och effektivisera den tunga flytten redan idag. Beställ ditt unika hjälpmedel idag!

Våra produkter

Resultatet av 40 år inom flyttbranschen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamheter. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som t.ex en lastvagn för flytt som garanterat underlättar när du ska flytta tunga möbler själv. En revolutionerande produkt framtagen för ergonomisk och säker förflyttning av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

Modifiera din Multi Trolley flyttverktyg med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering.Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt