Ergonomisk transportkärra

Multi Trolley är en banbrytande ergonomisk transportkärra

Söker du en ergonomisk transportkärra? Multi Trolleys smarta lösning gör att du nu smidigt och effektivt kan flytta tunga möbler helt själv! Multi Trolley består av en lastvagn försedd med justerbara stödstolpar och låsbara hjul, och uppfyller EU-kraven för ergonomi. Upptäck ett nytt och smart sätt för tung flytthantering, beställ ditt exemplar idag!

 

En ergonomisk transportkärra som sparar tid och resurser

Med Multi Trolley får du en ergonomisk transportkärra som används av Volvo, Coca-Cola, möbelföretag och många andra. Tekniken har fått flera priser och utmärkelser, och är perfekt för dig som vill göra flyttprocessen avsevärt smidigare. Du minskar skaderisken, effektiviserar personalstyrkan och sparar tid. Läs mer på vår hemsida!

Våra produkter

En innovativ revolution - Ergonomisk transportkärra

Multi Trolley är resultatet av 40 års erfarenhet inom flyttbranschen. Grundaren Peder Jensen har själv en flyttfirma, och såg med egna ögon vilka utmaningar flyttarbetare ställs inför i vardagen. Metoden utvecklades därför med syftet att minska skaderisken, spara tid och arbetskraft, och effektivisera flyttprocessen. Idag används Multi Trolley av företag, universitet, kommuner och transportverksamheter över hela världen!

 

Vi erbjuder olika smarta transportplattor för olika ändamål

Vår vision är att alla ska använda sig av en Multi Trolley – för en säkrare och enklare flytt. För att möta de olika behov som kan uppstå erbjuder vi därför flera olika transportplattor. Multi Trolley Worker är utformad för tuffare situationer i exempelvis industri, medan Stepglider används för tung flytt i trappor. Hos oss hittar du också smarta Dolly, som är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Vilken passar dig?

 

Byt ut delar och förändra din ergonomiska transportkärra Multi Trolley efter behov

Precis som namnet antyder är Multi Trolley ett multifunktionellt redskap. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, vilket gör att du kan förändra din vagn efter behov. Komplettera med exempelvis extra låshandtag, olika höga stödstolpar eller större hjul för arbete på ojämna underlag. Tveka inte att kontakta oss för att få din vagn anpassad efter det du ska flytta.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt