Transportplatta på hjul

Missa inte vår smarta transportplatta på hjul!

När du söker en transportplatta på hjul är Multi Trolley ett självklart val. Du slipper lyfta eller bära vilket minimerar skaderisken, och transportplattans länkhjul gör den lätt att manövrera. De justerbara stödstolparna kan dessutom användas till att flytta många olika typer av möbler. Enkelt, säkert och kostnadseffektivt!

 

En transportplatta på hjul utvecklad av flyttbranschen

Med Multi Trolley blir det enklare än någonsin att flytta tunga föremål. Vår transportplatta på hjul har fått flera priser och används över hela världen. Montera bara plattan på föremålet som ska flyttas, tippa ner det på hjulen och rulla smidigt iväg det. Multi Trolley rekommenderas av Svenska Ergonomiföreningen och är framtagen för att lösa vanliga problem under flytt & transport. Köp ditt exemplar idag!

Våra produkter

En innovativ revolution - Transportplatta på hjul

Multi Trolley är resultatet av 40 års erfarenhet inom flyttbranschen. Grundaren Peder Jensen har själv en flyttfirma, och såg med egna ögon vilka utmaningar flyttarbetare ställs inför i vardagen. Metoden utvecklades därför med syftet att minska skaderisken, spara tid och arbetskraft, och effektivisera flyttprocessen. Idag används Multi Trolley av företag, universitet, kommuner och transportverksamheter över hela världen!

 

Vi erbjuder olika smarta transportplattor för olika ändamål

Vår vision är att alla ska använda sig av en Multi Trolley – för en säkrare och enklare flytt. För att möta de olika behov som kan uppstå erbjuder vi därför flera olika transportplattor. Multi Trolley Worker är utformad för tuffare situationer i exempelvis industri, medan Stepglider används för tung flytt i trappor. Hos oss hittar du också smarta Dolly, som är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Vilken passar dig?

 

Byt ut delar och förändra din ergonomiska transportkärra Multi Trolley efter behov

Precis som namnet antyder är Multi Trolley ett multifunktionellt redskap. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, vilket gör att du kan förändra din vagn efter behov. Komplettera med exempelvis extra låshandtag, olika höga stödstolpar eller större hjul för arbete på ojämna underlag. Tveka inte att kontakta oss för att få din vagn anpassad efter det du ska flytta.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt