Hjälpmedel tunga lyft

Här hittar du smarta hjälpmedel tunga lyft

Revolutionerande Multi Trolley är lösningen när det gäller hjälpmedel tunga lyft. Istället för att lyfta och flytta, så monteras lastvagnen på föremålet. Sedan är det bara att tippa ner vagnen på hjulen, låsa upp bromsarna och smidigt rulla iväg godset. Tack vare den patenterade tekniken kan du dessutom göra allt helt på egen hand!

 

Med Multi Trolley eliminerar du skaderisken vid hjälpmedel tunga lyft

Vårt hjälpmedel tunga lyft är enkelt, ergonomiskt och effektivt. Ska du flytta skrivbord, sängar, byggskivor, skåp eller andra tunga och otympliga föremål? Låt Multi Trolley göra jobbet! Du slipper ont i ryggen och tidsödande flyttar, och får en överraskande enkel metod att effektivisera den tunga flytten. Beställ ditt exemplar idag!

Våra produkter

Resultatet av 40 år inom flyttbranschen

Multi Trolley är en innovativ revolution. Grundaren Peder Jensen har arbetat 40 år inom flyttbranschen och har själv upplevt de utmaningar som flyttarbetare möter i vardagen. Multi Trolley utvecklades därför för att spara tid och arbetskraft, effektivisera flyttmomenten och minska skaderisken. Alla mångsidiga tillbehör som kan monteras av och på, gör dessutom att du får en multifunktionell och anpassningsbar lastvagn.

 

Vi tar hjälpmedel tunga lyft på allvar

Många av oss har sett på nära håll hur förödande tunga lyft och felaktig ergonomi kan vara för kroppen. Ländryggsbesvär, ont i nacken och andra skador är vanligt förekommande i flera branscher. Dessutom kan flyttgodset bli skadat. Genom att använda rätt utrustning upptäcker många hur enkelt det faktiskt är att arbeta ergonomiskt riktigt. Det är vi väl medvetna om. Därför kan du vara trygg med att Multi Trolley är 100 % säker att använda.

 

Vilken Multi Trolley behöver du?

För att möta olika behov av flytt teknik erbjuder vi flera typer av Multi Trolley produkter. Stepglider är speciellt utvecklad för att flytta otympliga objekt i trappor, och Dolly är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Arbetar du i industrin eller på en bilverkstad? Då är Multi Trolley Worker perfekt för dig. Läs mer på vår hemsida, och hör av dig så hjälper vi dig att välja den Multi Trolley som passar just dig.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt