Hjälpmedel flytta möbler

Multi Trolley är perfekt för hjälpmedel flytta möbler

Söker du efter hjälpmedel flytta möbler? Multi Trolley är den ultimata transporthjälpen! Den prisbelönta designen är utformad för att eliminera tunga lyft, vilket gör att du sparar rygg, tid och pengar. Vagnen gör det överraskande lätt att flytta exempelvis konferensbord, sängar, skåp eller hyllor – där bara en person behövs istället för två. Enkelt, ergonomiskt och effektivt!

 

Ett smart och kostnadseffektivt hjälpmedel flytta möbler

Beställ din Multi Trolley idag för ett oslagbart hjälpmedel flytta möbler. Montera endast vagnen på möbeln, tippa ner det på hjulen och rulla smidigt iväg det. Du minskar skaderisken på människor och gods, effektiviserar personalstyrkan och ökar lönsamheten. Multi Trolley rekommenderas av Svenska Ergonomiföreningen, ett tryggt bevis på att du får en kvalitetssäkrad transportprodukt.

Våra produkter

Resultatet av 40 år inom flyttbranschen

Multi Trolley är en innovativ revolution. Grundaren Peder Jensen har arbetat 40 år inom flyttbranschen och har själv upplevt de utmaningar som flyttarbetare möter i vardagen. Multi Trolley utvecklades därför för att spara tid och arbetskraft, effektivisera flyttmomenten och minska skaderisken. Alla mångsidiga tillbehör som kan monteras av och på, gör dessutom att du får en multifunktionell och anpassningsbar lastvagn.

 

Vi tar hjälpmedel flytta möbler på allvar

Många av oss har sett på nära håll hur förödande tunga lyft och felaktig ergonomi kan vara för kroppen. Ländryggsbesvär, ont i nacken och andra skador är vanligt förekommande i flera branscher. Dessutom kan flyttgodset bli skadat. Genom att använda rätt utrustning upptäcker många hur enkelt det faktiskt är att arbeta ergonomiskt riktigt. Det är vi väl medvetna om. Därför kan du vara trygg med att Multi Trolley är 100 % säker att använda.

 

Vilken Multi Trolley behöver du?

För att möta olika behov av flytt teknik erbjuder vi flera typer av Multi Trolley produkter. Stepglider är speciellt utvecklad för att flytta otympliga objekt i trappor, och Dolly är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Arbetar du i industrin eller på en bilverkstad? Då är Multi Trolley Worker perfekt för dig. Läs mer på vår hemsida, och hör av dig så hjälper vi dig att välja den Multi Trolley som passar just dig.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt