Ergonomiska lyfthjälpmedel

Här hittar du ergonomiska lyfthjälpmedel som förenklar flytten

Vi erbjuder ett idealiskt val inom ergonomiska lyfthjälpmedel. Flytta tunga föremål enkelt med patenterade Multi Trolley. Allt du behöver göra är att montera vagnen på flyttobjektet, tippa ner det på hjulen och sedan kan du smidigt rulla iväg objektet. Tekniken rekommenderas av Svenska Ergonomiföreningen och uppfyller EU-direktiven i manuell hantering. Beställ din Multi Trolley idag!

 

Ergonomiska lyfthjälpmedel för att flytta allt från matbord till bildörrar

Glöm onda ryggar och tidsödande flyttar. Våra ergonomiska lyfthjälpmedel har fått flera priser för sin smarta design, och används av företag som Volvo och Coca-Cola. Den effektiva metoden ökar lönsamheten, minskar skaderisk och sjukskrivningar, och sparar tid. Läs mer om Multi Trolley på vår hemsida, och kontakta oss om du har frågor.

Våra produkter

Resultatet av 40 år inom flyttbranschen

Multi Trolley är en innovativ revolution. Grundaren Peder Jensen har arbetat 40 år inom flyttbranschen och har själv upplevt de utmaningar som flyttarbetare möter i vardagen. Multi Trolley utvecklades därför för att spara tid och arbetskraft, effektivisera flyttmomenten och minska skaderisken. Alla mångsidiga tillbehör som kan monteras av och på, gör dessutom att du får en multifunktionell och anpassningsbar lastvagn.

 

Vi tar ergonomiska lyfthjälpmedel på allvar

Många av oss har sett på nära håll hur förödande tunga lyft och felaktig ergonomi kan vara för kroppen. Ländryggsbesvär, ont i nacken och andra skador är vanligt förekommande i flera branscher. Dessutom kan flyttgodset bli skadat. Genom att använda rätt utrustning upptäcker många hur enkelt det faktiskt är att arbeta ergonomiskt riktigt. Det är vi väl medvetna om. Därför kan du vara trygg med att Multi Trolley är 100 % säker att använda.

 

Vilken Multi Trolley behöver du?

För att möta olika behov av flytt teknik erbjuder vi flera typer av Multi Trolley produkter. Stepglider är speciellt utvecklad för att flytta otympliga objekt i trappor, och Dolly är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Arbetar du i industrin eller på en bilverkstad? Då är Multi Trolley Worker perfekt för dig. Läs mer på vår hemsida, och hör av dig så hjälper vi dig att välja den Multi Trolley som passar just dig.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt