Tunga lyft ergonomi

Tunga lyft ergonomi - Multi Trolley gör din flytt smidig och säker!

Undvik skador vid tunga lyft med ergonomi och säkerhet i fokus.

Ska du transportera, flytta eller utföra tunga lyft? Gör de med det ergonomiska hjälpmedlet Multi Trolley. Du undviker både ryggproblem och risken att skada din soffa eller dina möbler med vår lastvagn. Vår lastvagn är smidig att kontrollera och lättmanövrerad så du kan flytta dina stora och tunga möbler på egen hand.
Multi Trolley rekommenderas av Svenska ergonomi föreningen, detta är ett tryggt bevis på att du får en kvalitetssäkrad transport produkt.

Förenkla flytten med den ergonomiska lyft hjälpmedlet

Med vår ergonomiska lyfthjälpmedel och smarta design kan du glömma onda ryggar och långsamma flyttar. Vi är stolta att vårt ergonomiska lyfthjälpmedel används av företag såsom Volvo och Coca-Cola. Med den effektiva Multi Trolley metoden och ökar lönsamheten och den minskar skaderisken och sjukskrivningarna. Forskning visar att 4 av 5 personer får problem med ryggen, detta är ofta ett resultat av felaktiga tunga lyft. MultiTrolley minskar skaderisken med din unika ergonomiska design.

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som underlättar flytt av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley bordsvagn med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt