Transportplatta

Vår transportplatta Multi Trolley gör din flytt så mycket enklare

Ska du flytta ett skrivbord, säng, matbord, byggskivor eller andra tunga föremål? Med Multi Trolley blir flytten lekande lätt! Montera plattan på flyttobjektet, tippa ner det på hjulen och rulla smidigt iväg det. Metoden är ett resultat av 40 år inom flyttbranschen, vilket gör att du får en trygg produkt som är utvecklad av flyttarbetare.

 

En transportplatta som har tagit världen med storm

Den prisbelönta designen gör att du får en transportplatta av högsta kvalitet. Multi Trolley blir snabbt en lönsam investering när det gäller tid, pengar och personalstyrka. Du får en säkrare arbetsmiljö, kan göra jobbet helt själv och ökar lönsamheten. Tekniken har gjort succé hos företag, skolor, regeringar och transportfirmor över hela världen. Klicka hem din Multi Trolley idag!

Våra produkter

En innovativ revolution - Transportplatta

Multi Trolley är resultatet av 40 års erfarenhet inom flyttbranschen. Grundaren Peder Jensen har själv en flyttfirma, och såg med egna ögon vilka utmaningar flyttarbetare ställs inför i vardagen. Metoden utvecklades därför med syftet att minska skaderisken, spara tid och arbetskraft, och effektivisera flyttprocessen. Idag används Multi Trolley av företag, universitet, kommuner och transportverksamheter över hela världen!

 

Vi erbjuder olika smarta transportplattor för olika ändamål

Vår vision är att alla ska använda sig av en Multi Trolley – för en säkrare och enklare flytt. För att möta de olika behov som kan uppstå erbjuder vi därför flera olika transportplattor. Multi Trolley Worker är utformad för tuffare situationer i exempelvis industri, medan Stepglider används för tung flytt i trappor. Hos oss hittar du också smarta Dolly, som är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Vilken passar dig?

 

Byt ut delar och förändra din ergonomiska transportkärra Multi Trolley efter behov

Precis som namnet antyder är Multi Trolley ett multifunktionellt redskap. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, vilket gör att du kan förändra din vagn efter behov. Komplettera med exempelvis extra låshandtag, olika höga stödstolpar eller större hjul för arbete på ojämna underlag. Tveka inte att kontakta oss för att få din vagn anpassad efter det du ska flytta.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt