Stepglider

Stepglider gör flytt i trappor enklare än någonsin

Nu blir det revolutionerande enkelt att flytta tunga objekt i trappor! Stepglider består av en smart släde med glidskenor som gör att du kan flytta t.ex. kassaskåp, piano eller vitvaror – i princip vad som helst med en max vikt på 400 kg. Designen är speciellt utvecklad för att du och din personal ska undvika tunga och farliga lyft i trappor och på andra ojämna ytor. Enkelt, ergonomiskt och effektivt.

 

Med Stepglider sparar du tid och arbetskraft

Stepglider är en innovativ lösning på ett vanligt transportproblem. Den patenterade designen är ett resultat av 40 års erfarenhet av flyttbranschen. Du får ett mångsidigt verktyg som sparar tid och bemanningsresurser, och ger en säkrare arbetsmiljö. Jobbar du inom sjuktransport eller begravningsentreprenad? Stepglider kan med fördel användas i dessa branscher. Även inom kriminalteknik.

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som underlättar flytt av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt