Redskap för ergonomisk flytt

Multi Trolley – ditt nya redskap för ergonomisk flytt

Söker du ett smart redskap för ergonomisk flytt? Med Multi Trolley slipper du tunga lyft, risk för ryggskador och tidsödande flyttprocesser. Montera Multi Trolley på föremålet som ska flyttas, tippa därefter ner föremålet på hjulen och rulla smidigt iväg det. Oavsett om du vill flytta konferensbord, sängar, hyllor eller träskivor så blir flytten så mycket lättare!

 

Ett överraskande enkelt redskap för ergonomisk flytt

Metoden är ett perfekt redskap för ergonomisk flytt när du enkelt vill byta kontors- eller hemmamöbler, avlägsna en bildörr eller flytta ett piano. Det bästa av allt – du kan göra det helt själv utan hjälp. Vagnen har kapacitet för upp till 250 kg vilket gör att den är användbar för de flesta behov. Läs mer om Multi Trolley på vår hemsida, och köp den redan idag.

Våra produkter

En innovativ revolution - Redskap för ergonomisk flytt

Multi Trolley är resultatet av 40 års erfarenhet inom flyttbranschen. Grundaren Peder Jensen har själv en flyttfirma, och såg med egna ögon vilka utmaningar flyttarbetare ställs inför i vardagen. Metoden utvecklades därför med syftet att minska skaderisken, spara tid och arbetskraft, och effektivisera flyttprocessen. Idag används Multi Trolley av företag, universitet, kommuner och transportverksamheter över hela världen!

 

Vi erbjuder olika smarta transportplattor för olika ändamål

Vår vision är att alla ska använda sig av en Multi Trolley – för en säkrare och enklare flytt. För att möta de olika behov som kan uppstå erbjuder vi därför flera olika transportplattor. Multi Trolley Worker är utformad för tuffare situationer i exempelvis industri, medan Stepglider används för tung flytt i trappor. Hos oss hittar du också smarta Dolly, som är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Vilken passar dig?

 

Byt ut delar och förändra din ergonomiska transportkärra Multi Trolley efter behov

Precis som namnet antyder är Multi Trolley ett multifunktionellt redskap. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, vilket gör att du kan förändra din vagn efter behov. Komplettera med exempelvis extra låshandtag, olika höga stödstolpar eller större hjul för arbete på ojämna underlag. Tveka inte att kontakta oss för att få din vagn anpassad efter det du ska flytta.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt