Multi Trolley Standard 6.0

Med Multi Trolley Standard 6.0 sparar du tid och slipper tunga lyft

Revolutionerande Multi Trolley Standard 6.0 är resultatet av 40 års erfarenhet inom flyttbranschen. Flytta tunga och otympliga objekt på ett säkert och ergonomiskt sätt med den ergonomiska vagnen. Montera bara vagnen på det som ska flyttas, tippa ner flyttobjektet på hjulen, lås upp bromsarna och rulla smidigt iväg det. Enkelt, säkert och effektivt!

 

Multi Trolley Standard 6.0 underlättar flytt av bord, dörrar och andra tunga möbler

Multi Trolley är precis vad det låter som, en multifunktionell lastvagn. Alla delar av vagnen kan justeras och bytas ut för att enkelt anpassas till varje nytt objekt. Lastvagnen har kapacitet för upp till 250 kg, och du kan med lätthet flytta allt från skrivbord till soffor och dörrar. Den används av bland annat kommuner, universitet, Volvo, Coca Cola och många andra. Du kan också bli en Multi Trolley Standard 6.0-ägare redan idag.

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som underlättar flytt av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar går att köpa separat, komplettera gärna med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt