Lastvagn för flytt

En lastvagn för flytt gör dina transporter överraskande enkla!

Behöver du en lastvagn för flytt av tunga föremål? Multi Trolley är succén som är här för att stanna. Nu blir flytt av skrivbord, sängar och byggskivor lekande lätt – metoden är ergonomisk, patenterad och kostnadseffektiv. Montera bara flyttvagnen på objektet, tippa ner det på hjulen och rulla sedan smidigt iväg det tunga objektet. Beställ din Multi Trolley idag!

 

En multifunktionell lastvagn för flytt som minskar skaderisken

Minska sjukskrivningar och spara arbetskraft med vår smarta flyttvagn. Istället för att ta hjälp av två personer för att flytta ett otympligt föremål kan du nu göra jobbet helt själv! På så vis effektiviserar du din personalstyrka, vilket gör Multi Trolley till en lönsam investering. Läs mer på vår hemsida, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som t.ex en lastvagn för flytt som garanterat underlättar din förflyttning av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley flyttverktyg med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt