Flyttverktyg

Med Multi Trolley får du ett oslagbart flyttverktyg

Ett smart flyttverktyg underlättar tunga lyft och gör arbetsmiljön säkrare. Missa inte Multi Trolley som har gjort succé i såväl Sverige som internationellt. Nu är onda ryggar och dyr arbetskraft ett minne blott, med vår innovativa flyttvagn sparar du tid och pengar. Flytta enkelt tunga möbler, skrivbord, byggskivor, skåp och mycket mer. Beställ din Multi Trolley idag!

 

Ditt nya flyttverktyg som du kan använda själv, utan hjälp

Våra flyttverktyg har tagits fram av grundaren Peder Jensen, som såg ett behov av bättre transportsätt i flyttbranschen. Forskning visar att 4 av 5 någon gång får problem med ryggen, vilket ofta är resultatet av felaktiga tunga lyft. Multi Trolley minskar skaderisken, och uppfyller EU-kraven för ergonomi. Dessutom behöver du ingen annan för att flytta tunga föremål, med Multi Trolley kan du göra jobbet på egen hand.

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som underlättar flytt av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley flyttverktyg med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt