Flytta tunga föremål

Multi Trolley gör det till en dans att flytta tunga föremål

Ska du flytta tunga föremål och behöver ett smart hjälpmedel? Missa inte innovativa Multi Trolley! Det är en unik arbetsmetod som har krönt stora framgångar i Sverige och internationellt. Montera bara den multifunktionella lastvagnen på flyttobjektet, tippa därefter ner det på hjulen och rulla sedan smidigt iväg godset. Ergonomiskt, säkert och kostnadseffektivt.

 

Flytta tunga föremål enkelt och säkert – på egen hand

Vanligtvis krävs minst två personer för att flytta tunga föremål. Tack vare Multi Trolley kan du nu flytta föremålet helt själv! Tekniken är patenterad och används i transportbranschen och sjukvården, men också av möbelföretag, kontor och skolor. Vill du ha ett smart sätt att flytta t.ex. tunga bord, sängar eller skåp så är Multi Trolley ett självklart val. Beställ ditt exemplar idag!

Våra produkter

En revolutionerande lastvagn utvecklad av flyttbranschen

Vi på Multi Trolley är stolta över våra innovativa hjälpmedel för flytt och transport. Många av oss har själva jobbat i flyttbranschen, och känner till de behov och utmaningar som flyttarbetare möter i vardagen. Det gör att du får produkter som effektivt eliminerar tunga lyft och risken för skador. Vår vision är att alla ska använda sig av en Multi Trolley – för en säkrare och avsevärt enklare flytt.

 

Välj mellan olika lastvagnar för olika ändamål när du ska flytta tunga föremål

Alla våra flyttvagnar är noggrant utvecklade för att uppfylla stränga EU-krav inom ergonomi och säkerhet. Välj mellan Multi Trolley Worker för exempelvis bilverkstäder, Dolly med gummilister som hindrar objektet från att flytta sig, eller Stepglider för flytt i trappor. Förmågan att komplettera vagnen med utbytbara delar gör att du kan flytta många typer av tunga föremål – helt själv!

 

Koppla ihop din Multi Trolley möbelflyttare med extra tillbehör

Förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis större hjul för ojämna underlag, extra låshandtag, eller höga och låga stödstolpar. De olika tillbehören gör att du enkelt kan anpassa vagnen efter vad du vill flytta. Läs mer på vår hemsida, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt