Flytta effektivt

Flytta effektivt med Multi Trolley

Multi Trolley är ett ergonomiskt hjälpmedel för att flytta möbler och tunga föremål effektivt. Multi Trolley har gjort succé i Sverige och internationellt. Helt på egen hand kan du nu flytta tunga möbler, skåp, dörrar och byggskivor – montera endast vagnen på föremålet, tippa ner det på hjulen, lossa bromsarna och rulla iväg föremålet. Enkelt, säkert och effektivt!

Flytta effektivt med innovativa Multi Trolley

Konferensbord, sängar, bokhyllor, lådor och andra otympliga föremål blir överraskande lätt att flytta. Metoden rekommenderas av Svenska Ergonomiföreningen, och uppfyller EU-kraven för ergonomi i manuell hantering.

Beställ din Multi Trolley redan idag!

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som underlättar flytt av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley flyttverktyg med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt