Bordsvagn

Vår bordsvagn gör flytten lekande lätt

Söker du en bordsvagn för transport av tunga objekt? Missa inte Multi Trolley! Montera endast vagnen på det som ska flyttas, tippa ner objektet på hjulen, lås upp bromsarna och rulla iväg det otympliga objektet. Med Multi Trolley kan du själv, utan hjälp av andra, enkelt flytta skrivbord, soffor, dörrar, byggskivor och andra tunga föremål. Läs mer på vår hemsida och beställ den redan idag.

 

En multifunktionell bordsvagn som sparar tid och arbetskraft

Multi Trolley är en bordsvagn vars smarta design har blivit prisad världen över. Vagnen är försedd med justerbara stolpar och låsbara och lättrullande länkhjul. Du slipper således tunga lyft som ökar risken för skador, och sparar arbetstimmar tack vare den smidiga hjultransporten. Den ergonomiska metoden möter dessutom kraven i EU-direktivet om manuell hantering (90/269/EEC). Enkelt, säkert och effektivt!

Våra produkter

Multi Trolley har revolutionerat flytt & transporter över hela världen

Vi på Multi Trolley utvecklar innovativa lösningar för flyttverksamhet. Vår gedigna erfarenhet av de transportutmaningar som uppstår i vardagen driver oss att ständigt ta fram nya, effektivare och säkrare arbetsmetoder. Vår vision är att ingen ska flytta tunga objekt utan en Multi Trolley, och att svåra lyft ska bli ett minne blott. Flera priser och utmärkelser gör att du får en flyttvagn som genomsyras av ett garanterat revolutionerande tänk.

 

Smarta hjälpmedel som gör flytten överraskande lätt

Upptäck alla våra hjälpmedel som underlättar flytt av tunga, otympliga och riskfyllda objekt. Multi Trolley Worker för tuffare situationer, Dolly med gummiskydd eller Stepglider – varje produkt är noggrant utvecklad för att uppfylla höga krav inom säkerhet och ergonomi. Vi har 40 års erfarenhet av flytt- och transportbranschen. Med andra ord får du en produkt producerad av flyttarbetare, för flyttarbetare.

 

Modifiera din Multi Trolley bordsvagn med anpassningsbara tillbehör

Med hjälp av en mängd olika tillbehör kan du förändra din Multi Trolley efter behov. Alla delar av Multi Trolley går att köpa separat, komplettera med exempelvis extra höga stödstolpar för att lättare transportera tunga byggskivor eller dörrar. Jobbar du på tuffa, ojämna underlag? Byt ut de nuvarande hjulen mot extra stora hjul för smidigare hantering. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra tillbehör!

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt