Bärhjälpmedel

Multi Trolley – ett revolutionerande bärhjälpmedel

Slipp tunga lyft och tidsödande flytthanteringar med våra smarta bärhjälpmedel. Multi Trolley är en ergonomisk transportvagn som har gjort succé i Sverige och internationellt. Att flytta tunga föremål som sängar, matbord, hyllor och byggskivor blir nu lekande lätt, och mycket säkrare. Köp din Multi Trolley redan idag!

 

Det enda bärhjälpmedel du behöver för tunga flyttobjekt

Upptäck ett överraskande enkelt bärhjälpmedel som är utvecklat av flyttarbetare. Lastvagnen väger endast 10 kg, och består av justerbara stödpelare och låsbara hjul. Montera bara vagnen på föremålet som ska flyttas, tippa sedan ner det på hjulen och rulla iväg det. Inga tunga lyft, inga skador och avsevärt snabbare flytthantering. Kontakta oss om du har frågor, vi hjälper dig gärna.

Våra produkter

Resultatet av 40 år inom flyttbranschen

Multi Trolley är en innovativ revolution. Grundaren Peder Jensen har arbetat 40 år inom flyttbranschen och har själv upplevt de utmaningar som flyttarbetare möter i vardagen. Multi Trolley utvecklades därför för att spara tid och arbetskraft, effektivisera flyttmomenten och minska skaderisken. Alla mångsidiga tillbehör som kan monteras av och på, gör dessutom att du får en multifunktionell och anpassningsbar lastvagn.

 

Vi tar bärhjälpmedel på allvar

Många av oss har sett på nära håll hur förödande tunga lyft och felaktig ergonomi kan vara för kroppen. Ländryggsbesvär, ont i nacken och andra skador är vanligt förekommande i flera branscher. Dessutom kan flyttgodset bli skadat. Genom att använda rätt utrustning upptäcker många hur enkelt det faktiskt är att arbeta ergonomiskt riktigt. Det är vi väl medvetna om. Därför kan du vara trygg med att Multi Trolley är 100 % säker att använda.

 

Vilken Multi Trolley behöver du?

För att möta olika behov av flytt teknik erbjuder vi flera typer av Multi Trolley produkter. Stepglider är speciellt utvecklad för att flytta otympliga objekt i trappor, och Dolly är utrustad med gummilister för en säker och stabil transport. Arbetar du i industrin eller på en bilverkstad? Då är Multi Trolley Worker perfekt för dig. Läs mer på vår hemsida, och hör av dig så hjälper vi dig att välja den Multi Trolley som passar just dig.

Välkommen till Multi Trolley - För en smidigare flytt